Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meglopták a Jobbik sümegi elnökét!

2009.10.01

Adjon az Isten!

Egy szomorú hírt szeretnék veletek megosztani.
Ma este 20,00 óra után értem haza. Párom azzal a hírrel fogadott, hogy már megint megloptak minket.
A fürdő ablaka a szomszéd udvarra néz, ami közös udvar, ott tartjuk a tusfürdőket. Az ablakon természetesen szúnyog háló volt, ami azt a célt is szolgálja, hogy oda senki ne nyúljon be. Ezt a feladatát most semmibe vették, az-az feltépték, és az ott található tusfürdőmet elvitték. Ez már nem az első eset volt. Elegem lett, kihívtam a rendőröket. Ismerőseim voltak akik kijöttek, egy jót beszélgettünk, mivel ennél többet nem is tudtak tenni. Megígérték, holnap váltótársaiknak szólnak, ők kijönnek, és végigkérdezik a szomszédokat. Ezt azért így beszéltük meg, mert így talán nagyobb elrettentő hatása lesz annak, hogy a rendőrök kérdezősködnek, bekopognak mindenhova. Sajnos ennél többet nem lehet tenni, mert a jog nem a károsultat védi, hanem a "drága, félzárkóztatásra váró, szent és sérthetetlen, megélhetési bűnözőket".

Ezek után mondja nekem valaki, hogy nem kell itt változtatni, nem kell az összefogás, akár politikai (Jobbik), akár a civil szférában (Nemzeti Egyletek). Eddig is azért küzdöttem, hogy gyermekeinknek ne kelljen ilyen világban élni, de ezek után még nagyobb odaadással, elszántsággal fogom Nemzet megmentő küldetésünket szolgálni. Nem hagyhatjuk országunkat még jobban lezülleszteni, akár morálisan, akár gazdaságilag, akár erkölcsileg. Olyan világban élünk, ahol a fehérgalléros bűnözők döntenek sorsunkról, ahol polgárháborús helyzetet generálnak a Magyarság és a cigányság között, ahol lezüllesztik stratégiai fontosságú egészségügyünket, oktatásunkat, ahol földünket, vizünket idegen kézbe adják.


Itt nem a tusfürdő ára ami aggaszt, hanem az, hogy más kemény munkával előteremt valamit, amit egy kézmozdulattal elvesznek tőle, ráadásul büntetlenül. Sokan egy élet munkáját látják elveszni pillanatok alatt, és nem tehetnek semmit. Ami még ennél is szörnyűbb, amikor szeretteinket veszik el tőlünk, mi meg csak siránkozva, tehetetlenül állunk. 

Megkérek minden igaz Magyar embert, ne otthon a televíziónak mondja meg a magáét, ne a kocsmában egy fröccs mellett legyen nagyszájú, hanem igenis álljon ki szeretteiért, hazájáért, országáért, hogy együtt építhessünk egy valóban SZEBB JÖVŐT!
ÉBRESZTŐ, nem fog a sült galamb a szánkba hullani, senki nem fogja helyzetünket jobbra fordítani, nekünk kell építkezni, harcolni, sokszor gyötrelmes munka árán elérni célunkat. Sok kis csatát kell megnyernünk, és akkor a háborút is megnyerjük. Egységben az erő, fogjunk össze, fordítsunk sorsunkon. Együtt Nemzet vagyunk, külön csak nép. Nem engedhetünk a világuralmi rend térhódításának, mert ha ezt megtesszük, akkor rabszolgaként élhetjük nyomorúságos életünket. Bábok leszünk, akik azt teszik amit mondanak nekik, ha kellünk valamilyen célra, akkor életben hagynak, ha nem, akkor rövid úton likvidálnak.
Én nem hagyom, hogy gyermekeim, szeretteim, barátaim megalázott, meghurcolt rabszolgák legyenek. Harcolok, mert bízom Magyarország feltámadásában. Erre kérlek benneteket is, hogy elmondhassuk, igen mi megtettük amit a Haza kívánt tőlünk!

Tisztelettel:Németh Richárd, egy aggódó apa, aki félti gyermekeit
                                          egy aggódó állampolgár, aki félti nehéz munkával megszerzett apró kis kincseit
                                          egy aggódó Magyar, aki félti Nemzetét, Országát

Szebb, Élhetőbb, Magyar Jövőt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Devecser

(Somlai Attila, 2009.10.03 13:36)

Adjon az Isten!
Úgy érzem Imrének igaza lehet!
Igaz, hogy a mi városunkban volt úgy hogy egy tálca süteményt loptak el besurranók.Gondolom ezek is becsületes dolgozó állampolgárok voltak.
Szerintem egyszer személyesen visszatérhetnénk erre az ügyre.

Pápa

(Orbán Imre, 2009.10.03 09:08)

Aki ezt tette tudta, hogy ki vagy, s nem ok nélkül tette!
Kíváncsi volt, hogy mit lépsz, lépsz-e egyáltalán.
Minden egyes rajtunk esett sérelmet, tettet meg kell torolnunk.
Lehet az rendőrségi feljelentés,sajtótájékoztató vagy egy cikk.
Minden egyes alkalommal egymást értesítenünk kell, össze kell fognunk, mert szép lassan elkezdtem "felszámolni" minket...

Valahol

(Generálisszimusz, 2009.10.02 05:41)

Nagyon szomorú. De nem az értékek miatt. Hanem mert ez megtörténhet.