Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Jobbik üdvözli a fideszes hazugsággyár visszavonulóját

2009.04.25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében üdvözlöm Kupper Andrásnak a Fidesz XI. kerületi frakcióvezetőjének helyreigazító közleményét, amelynek közzétételével elismeri a Fidesz volt budapesti elnöke, hogy a Jobbikot nem támogatja az országot tönkretevők pártja, az MSZP. Kupper András nyilatkozatában kijavítja az általa és Soltész Miklós által elkövetett csúsztatást, miszerint a Jobbik pártalapítványa 25 milliós támogatást kapott volna a Gyurcsány-kormánytól, és ezáltal elismeri, hogy ezt a támogatást valójában a MIÉP-Jobbik 2006-os választási eredménye alapján Csurka István alapítványa kapta, a Jobbik vezetőinek és tagjainak tudta nélkül.

Kupper cáfolja azt az eddigi nyilatkozatát is, hogy a XI. kerületi Jobbik a szocialista polgármestertől kapta volna irodabérleti lehetőségét, és a valóságnak megfelelően leírja, hogy ez a lehetőség a Jobbiknak a 2006-os önkormányzati választás eredményéből következik, és pont az önkormányzat vezetése akarja onnan elüldözni minden eszközzel a Jobbikot.

Örömmel nyugtázom, hogy a Fidesz a Jobbikot alaptanul vádoló és támadó közleményét törölték a fidesz.hu hivatalos párthonlapról - http://fidesz.hu/index.php?Cikk=132530 -, és a www.kupperandras.hu -n pedig pontosító-helyreigazító közleményt tettek közzé.

A Jobbik nevében Soltész Miklós, minket rágalmazó KDNP-s országgyűlési képviselőnek is a kupperi visszavonulás útját javasoljuk, mert a tények makacs dolgok, és következmények nélkül még hazánkban sem lehet akkorát hazudni, mint az említett úr a minap tette.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója és XI. kerületi elnöke

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.