Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közlemény: nem Dósa a Gárda főkapitánya, de elfogadhatatlan a holokauszt dogmaként való kezelése

2009.04.20
Adjon az Isten!

 

A különféle sajtóorgánumokban megjelent hírekkel ellentétben a Magyar Gárda ismételten közli a nyilvánossággal, hogy Dósa István 2008. szeptember 14-i lemondása óta nem a Magyar Gárda főkapitánya.

 

A Magyar Gárda Mozgalom kapitányi testülete – figyelembe véve a Magyar Gárda Egyesület véleményét is – 2008. szeptember 28-án Kiss Róbertet választotta a Magyar Gárda országos főkapitányává, aki tisztségét mind a mai napig betölti.

 

Az Igazság menete néven ismert megmozduláson a Magyar Gárda gárdistái hivatalosan nem vettek részt, azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mozgalmunk nem fogadja el, ha bárkit is alapvető jogaiban, így a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságában korlátoznak. Ezért nem vagyunk hajlandóak elfogadni a fősodratú politika azon álláspontját sem, hogy bármely történelmi esemény dogmaként, megkérdőjelezhetetlen tényként legyen beállítva.

Úgy véljük, a történelmi események vitatása, további kutatása vezethet a teljes igazság megismeréséhez, ezért az ezeket gátló törekvéseket történelemhamisításnak, valamint a szólás- és véleménynyilvánítás joga durva megsértésének tekintjük!

 

Szebb jövőt!

 

Dobos Zoltán gárdista
Országos Sajtóiroda

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.