Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2004.December 5. A szégyen napja

2008.11.30

 

Testvéreim!

Adjon az Isten!!! Szebb jövőt!

 

Szomorúan gondolhatunk vissza 2004.december.5-re. Amikor is nem kisebb kérdést tettek fel nekünk anyaországi magyaroknak mint, hogy elismerjük e magyarságukat, tőlünk elszakított testvéreinknek, rokonainknak.

 

Akkor nekünk szegezték a kérdést akarjuk e őket? De hogyan is tudtunk volna jól dönteni amikor még azt sem tudjuk eldönteni 4 évente, hogy a hazugokra vagy a lopósokra szavazunk?

A bal liberális média egy emberként feszült neki a „NEM”-leges választ reklámozni. Miért is? 23 millió román munkás fog minket egyből megszállni. Kérdezem én az 50000 kínai jobb? Akik éhbérért dolgoztatnak. Adót vagy nem vagy csak alig fizetnek hiszen minden hónapban, két hónapban cégnevet váltanak, hogy az APEH meg ne tudja őket büntetni. Félre értés ne essék nem a románokat akarom védeni. Hanem testvéreinket akik nem önszántukból szakadtak át a határ túl oldalára. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy a tót határ nem a Duna vonalában áll meg hanem mondjuk a Balaton északi oldalán ön tisztelt olvasó milyen nemzethez kötné magát? Magyarnak vagy Tótnak?

 

De akkori égbe kiáltó bűneinket, az idő megoldotta. De még most sem úgy ahogy mi szerettük volna.

2004. Május. Magyarország csatlakozik az EU-hoz nagyon kedvezőtlen feltételekkel, rá pár évre csatlakozik románia is az EU-hoz, és lássunk csodát nem jött a 23 millió román pedig már elvileg határok sincsenek. Olyannyira nem jöttek, hogy már lassan mi megyünk át hozzájuk dolgozni és nem ők mi hozzánk. Persze mondják milyen jól keresünk, a bruttó fizetésünk 1,5-szer több mint a románoké. Csak szólok, hiába keresek bruttó 100.000 Ft-ot ha abból a kézzel fogható összeg, mindössze csak 60.000 Ft.

 

Ez ellen kellene valamit tenni, és az ellen, amit az ország vezetése jelenleg művel mert lassan már ott tartunk, hogy minden megszületendő magyar gyermeknek a nevére 2 millió Ft adósság írható.

 

Nemzet testvéreim!

Tiltakozunk együtt december 5-én a Hősök terén Sümegen, és bízunk abban eljő az az idő amikor majd arról kell szavaznunk mily büntetést rójunk ki nemzet áruló ember társaink ellen. Mert a történelem mindig megismétli ön magát, és a magyaroknak mindig volt olyan vezetője és talán lesz is aki nem megosztja a magyarságot és közben saját malmára hajtja a vizet, hanem egyszer s mindenkorra megérteti a néppel, közös céljaink elérése érdekében össze kell fognunk s együtt megvalósítani céljainkat.

 

Bízzunk ebben s, a SZEBB JŐVÖBEN!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.