Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az enyingi cigányvajda meg csókosa Simon Tibort gyalázta, meg a szintén meggyilkolt Cozmát

2009.02.10

simon-t.jpgRaffael János enyingi cigányvajda szerint szó sem volt cigánybűnözésről. "Néhány cigány elment mulatni és rosszul végződött az este. Családja barátja, a kigyúrt, harmincas kopasz kancigány szerint a "harminc kilós, vézna Magyar Gárdisták teljesen fölöslegesen vonulgatnak, csak kinevettetik magukat."

Raffael cigánytufa elég sajátosan értelmezi a bűn, büntetés, a tulajdon és a tulajdonvédelem fogalmát. A stopnak így nyilatkozott: de kérdezem én: mi volt, amikor egy magyar áramot vezetett a kerítésébe és megölt egy cigányt?! Uborkát lopott egy cigány és egy magyar megölte. Ki ítélte el?! Senki. Kik voltak Simon Tibor gyilkosai?! És mit tudtunk róluk?! Tocsik Márta a maga millióival... ez is cigánybűnözés - okoskodott a menekülő, mert a vajda és bandája egy időre elköltözik Enyingről. (Fradisták! Akkor most nem érdemes lemenni Enyingre, s megkérdezni a két cigányt, hogy miért piszkítja be Simon Tibi emlékét, mert elhúztak ismeretlen helyre. De egyszer biztos hazamennek.)

Pillanatok múlva a család barátja ragadta magához a szót a stopos újságírók gyűrűjében.. A kigyúrt, harmincas kopasz kancigány látott már sportolót mulatni és ebből kiindulva nem hiszi, hogy a meggyilkolt Cozmáék teljesen ártatlanok lennének. "Amikor egy sportoló szórakozik, gyakran kivetkőzik magából. Simon Tibor is gyakran átlépett egy határt...! A veszprémi kézilabdázók is ihattak alkoholt..." A jövőt firtatva arról érdeklődtek, vajon mi várható a tragédia után Enyingen. A cigányvajda barátja szerint a "harminc kilós, vézna Magyar Gárdisták teljesen fölöslegesen vonulgatnak, csak kinevettetik magukat."

hunhír.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Elhuznak.

(tamo75, 2009.02.19 08:13)

Jobb is teszik,hogy elhúznak mielött kiloccsanna az agyvelejük.Már kezdem unni az összes mocskos cigányt a gyurcsányal együtt.