Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozik a V.O.X. Veritas

2009.04.01

A V.O.X. Veritas egy nagyszerű, profi zenészekből álló sümegi banda, mely mindannyiunk örömére a nemzeti rock zenekarok egyre bővülő táborát gazdagítja.

 


A zenekar tagjai a képen balról jobbra haladva:
Istenes József – szólógitár
Almási András – dobok
Dézsi Kornél – ének
Istenes Zoltán – basszusgitár
Klenner Barnabás – szólógitár, vokál

 

A sümegi zenekart Dézsi Kornél énekes és Istenes József szólógitáros három éve, 2006 őszén alapította meg. A kezdeti időkben is már meglepően sok dal született, köztük a 'Fordul a kerék' és a 'Játék' című.

 2007 januárjában újabb két taggal bővült a banda. Az egyik új tag Istenes Zoltán, aki betöltötte a basszusgitárosi posztot. A másik Klenner Barnabás szólógitáros és a zenekar "második hangja". Ha valakinek ismerősen cseng e két név az nem a véletlen műve, hisz ők a méltán híres és szebb időket megélt, ma már sajnos nem létező Hajnali Fények zenekar tagjai voltak.

 Az ez időben születő dalokban a dobot mindaddig dobgéppel helyettesítették, mígnem 2008 januárjában végre találtak egy ügyes dobost Almási András személyében.

 Ahogy kialakult a végleges felállás és végre minden posztra profi zenész került máris beindult a koncertezés.

 A zenekar tavasszal koncertezni kezdett és sikeresen bejárta az egész környéket. Az összes környező településen nagy sikert arattak.Az első, nagyobb létszámú közönség előtt lezajló bemutatkozó koncertjük Tapolca-Diszel-ben tavaly októberben volt. Itt A nemzeti összefogás napja című rendezvényen a Romantikus Erőszak elő zenekaraként léptek a színpadra és bár a dalaikat sajnos még nem sokan ismerték, de ettől függetlenül nagy sikert arattak.

 

Letölthető dalok:

http://szentkoronaradio.com/zene/2009_03_31_bemutatkozik_a_voxveritas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.