Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bogár: Ha összefog most magyar a magyarral...

2009.03.06

Hónapok óta egy szemüveges, első látszatra átlagos, vagy a lesajnálók szerint semmitmondó emberke tartja életben a kimosott, megcsapolt, és rákos daganatoktól hemzsegő magyar agyat. Nem a csapatok élén álló, tekintélyt parancsoló robosztus harcos, csupán a kendőzetlen valóság bemutatója. Iszonyú nagy a baj. A Világhatalom láthatatlan hadserege betörte a kapukat a beépített ügynökei, ellenállói és partizánjai segítségével. A Budai Vár még tatja magát, de nincs lőszer, élelem, gyógyszer. A betolakodók és gyarmatosítók szétszórt világhálós és földi sugárzásos üzenetei szerint aki szembeszáll, az rasszista és fasiszta. Kitörés együtt, s egyesülés, vagy nemzethalál. S ezt most nem Szálasi Ferenc mondja, hanem egy gyenge hangját mégis felemelő, érző és gondolkodó magyar közgazdász.

 

Nagyinterjút adott a Magyar Nemzetnek Bogár László, a nemzetféltő közgazdász. Keményet, de igazat mondott, nem félve a huhogóktól, idegenek magyarországi helytartóitól, és a Reformszövetségnek hazudott, a Világhatalom szolgálatában álló, mindent elsöpörni akaró tőkés köröktől. Kijelentette: a Reformszövetség pedig teljesen behódol a globális tőkének és helyi kollaboránsainak, amikor a nemzet történelmének legsötétebb fordulópontjához érkezett. A nemzetállam totális szétverése, a kamat- és profitszivattyú magasabb fokozatba kapcsolása és zűrös társadalmi helyzet jellemzi mindennapjainkat. Bogár szerint a pénzhatalom élősködő struktúrája kivégzés helyett életben tartja a gazdaállatot, hogy hozzájusson a pénzéhez.

Az elfogottakat, leigázottakat az elmúlt évezredek során azért nem hányták kardélre, mert rabszolgának jó volt. Most már azok is vagyunk egy marokban tartott földön, amelyet majd ha úgy hozza Mózes, kihúznak teljesen a lábunk alól. most még robotoljunk a levegőért és a kenyérmorzsáért, mert ezzel is nő az ő tőkéjük. De a Világhatalom nem tudna olyan gyors pusztítást és gyarmatosítást elérni, ami most zajlik, ha nem lenne mellette a szellemi-gazdasági" ellenállók és antifasiszták szövetsége". "E romláshoz a jelenlegi uralkodó elit egésze asszisztál, ugyanis ritkán szokott előfordulni, hogy az Akadémia jelenlegi és volt elnökei, s a mainstream világban elismert kutatók, illetve olyan személyek, akik jobb és baloldali kormányban is tisztséget viseltek, egy ilyen folyamatban egyszerre szerepet vállaljanak. Ez a nemzettel szembeni „nagykoalíció” azért is igazán megrendítő, mert ez azt jelezi: a magyar értelmiségi elit ezen az értelmi-erkölcsi lepusztulási lejtőn rendkívül mélyre jutott" - mondja ki Bogár, s leszögezi: Radikális kísérlet történik a nemzetállam maradékénak is a szétverésére, hiszen a globális tőkestruktúráknak a nemzetállam van a leginkább az útjában. A „liberalizálj, deregulálj és privatizálj” parancsa az elmúlt húsz év során azt célozta meg, hogy minél rövidebb idő alatt szétverjék a nemzetállamot.

És mint mondja, erősítsük meg még egyszer, ebben egyformán részesek bizonyos jobb és baloldali személyiségek, akik elsősorban azok, s csak másod sorban jobbosok, vagy balosok. Megint megerősítést nyert, hogy nem ideológiai törésvonalak, hanem a nemzet érdekképviselete alapján kell osztályozni az értelmiséget, a vezető erőt. Bogár jelzi, van ebben tartalék, hiszen ő és hozzá csapódó társai is ezt az utat választják. Mint más megközelítésben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat.

Anarchiával, csak lázadással nem megy, hiszen a Világhatalom hadserege. és itt tanyázó magán hadseregei hamar levernék az utcaköves harcosokat, s a cigánybűnözés mellett mástól és másoktól is rettegnie kellene a rabszolgának, mert az éhbérért nem csak halálra dolgoztatnák, hanem meg is kínoznák. Az új, elsősorban magyar lelkű és szemléletű értelmiségi csoportosulásnak viszont azt kell elfogadnia, hogy a magyaron belül vannak középutasok, és nagyobb eredményeket követelők. De ha ezt parlamenti magyar szinten viszik végbe, akkor legalább a Világhatalom látható és fizikai fegyveres erejét a határokon kívül tudják tartani. Igen, kell egy új kormány, nálunk egy megtisztított Fidesz képében jelenhet meg, amelynek a tárgyalás és a lehetséges érdekérvényesítés a feladata. De kell egy tőle radikálisabb erő is a PARLAMENTBE. Egyrészt féken tatja azokat, akik a fegyveres beavatkozásra is okot szolgáltatnának, másrészt képviseli is őket, és pont a sok negatív, a Világhatalom által ráaggatott jelző miatt kerül az agymosott világközvélemény figyelmébe.

A világot erkölcsileg is szétzüllesztette a Világhatalom, amely privilegizálta magának az erkölcs, a szenvedés, a jóvátétel, a tolerancia, és az igazság fogalmát. Amely csak számukra ,általuk jelenhet meg a médiában, és erre irányítják a rabszolga tudatát is. A Világhatalom emellett a magyarországi államcsődre is játszik, mert a területszerzés is napirenden van, s nem tudni, hogyan viszonyulnak a perzsák, mekkora erőt tudnak képviselni, s mennyire gyorsítják meg a Világhatalom kegyeltjeinek elköltözését. Bogár erről így nyilatkozik:

"Azért gondolom ezt, mert Londonban máris vannak olyan brókerkörök, akik szeptemberre 550 forintos euróra fogadnak. Most megveszik 300 forintért, 550-ért eladják, így a nyereség igen tetemes. Ez meglehetősen erős motiváció ahhoz, hogy mindent megtegyenek a számukra kedvező folyamatok érdekében. Jellemző a világunkra, hogy megengedi ilyen pusztító erők működését, vagyis hogy lehet fogadni arra, hogy bedől a magyar állam, függetlenül attól, hogy ennek milyen iszonyatos szenvedés lesz a következménye. Ez is jelzi, a világ egésze megérett a pusztulásra; egy olyan létmód, ahol teljesen elfogadott és bevett dolog, hogy ilyen embertelen folyamatokat lehet cinikusan elősegíteni és azokhoz asszisztálni, az megérdemli a sorsát. Itt nem kell összeesküvés-elmélet, hogy feltételezzük: ezek az erők igyekeznek megtenni mindent annak érdekében, hogy ez a csőd bekövetkezzen. Ha meg akarjuk védeni magunkat, akkor ezt is tudatosítani kellene. Beszélni lehet és kell is róla, de nem ilyen hisztérikusan. Mert így mi magunk járulunk hozzá önmagunk kivégzéséhez."

Ezek az utolsó másodpercek, s idézzük megint Bogár szavait: Az élet veszélyeztetésének van egy olyan pontja, ahol a jogos önvédelem minden eszköze megengedhető. A magyar nemzet végveszélyben van, és bármilyen eszköz felhasználható a túlélés érdekében.

lajtabán/HunHír.Hu - mno

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.