Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halász József A hazaárulás gyakorlati hatása

2009.01.10

Oroszországból nem kapunk gázt (ami előre látható volt), ezért az erőművek átállnak a - gyakorlatilag olajra épülő - 'alternatív' tüzelőanyagok használatára.

Óföldeák alatt van annyi földgáz, ami biztosítja, hogy ne gázimportőrök, hanem gázexportőrök legyünk, különösen azért, mert nem csak ott található a magyar föld alatt a most hiánnyá váló fűtőanyag. Csakhogy ez a földgáz nem a mienk.

Átállnak az erőművek olajfűtésre. Az olajat is idegenből hozzunk, ugyanolyan kiszolgáltatott helyzetet teremtve maguknak, mint a földgázzal. Pedig olajunk is van.

Van egy bányatörvényünk, ami nem a mi érdekeinket szolgálja, hanem annak a neoliberalizmusnak a diktátuma, amely most éli utolsó napjait.

Van egy kormányunk és van egy ellenzékünk, ami egygyökerű, hazája nem Magyarország, hanem a Washington - London - Tel Aviv tengely által összetákolt Kozmopolisz.

Van egy budapesti parlament, ami Magyar Országgyűlésnek nevezi magát, de semmi köze ahhoz a magyarsághoz, aminek legfőbb kincse a szabadság, és semmi köze ahhoz a Szent Korona értékrendhez, amely nemcsak ígéri az állam és ember szabadságát, hanem biztosítja feltételeit is, elsőként a magyar földön, föld alatt és föld felett lévő kincs - így a földgáz és a kőolaj - védelmét, amelyre épül a Magyar Szabadság.

Van egy nép, amely lassan alakul Magyar Nemzetté, mert mételyezi a népi hagyományokat eltiporni akaró európai civilizáció áfiuma, amely ellen való orvosság az a szentkoronaiság, amelyet ezeregyszáz év elhomályosított és most a homályt az atyai őseink hagyományaihoz hűtlen dogmatikusok egy nagyobb homállyal akarják eloszlatni.

Van még Magyarság, amely ellenáll az erőszaknak, legyen az püspöki, politikai vagy gazdasági eredetű, és visszaveszi szabadságát és mindazt, ami magyar érték.

És vannak Magyar Emberek, akik érzik, tudják, hogy a Magyarság érdeke csak Egységben érvényesülhet, és ez az Egység nem pártokban testesül meg, csak az Egységet kifejező Szent Korona Szolgálatában.

Kedves Magyar Testvérem!


Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy a Szent Korona értékrend egy valamikor volt, és valamikor lesz hatalom, de vedd észre: most kell hatalomra emelni!

Ne higgy annak, aki azt mondja, hogy a gyarmatbirodalomban van olyan érték, ami felemel minket, de vedd észre: az erőszakkal keltett megosztottsággal elveszik természetes életterünket, amely fennmaradásunk alapja!

Ne higgy annak, aki azt mondja: szabadságunkat bármiért el lehet adni, de vedd észre: a szabad nemzetek, államok képesek szerves egységként élni!

mariaorszaga.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.