Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jobbik tapolcai polgármesterjelölje: Szalkai Zsolt

2009.01.16

Szalkai Zsolt - a JOBBIK Tapolcai Alapszervezete elnöke

2008. 12. 16.

1974. október 19-én születtem Tapolcán. Itt kereszteltek meg, elsőáldozó, és bérmálkozó is itt voltam. Édesapám fémipari szakmunkás, és jelenleg is aktív fémipari dolgozó (CNC-gépkezelő). Édesanyám női-férfi szabó, jelenleg takarítónő. Szüleim 1977-ben elváltak, édesanyám, és második férje nevelt fel, akit édesapámként szeretek. Házasságukból egy fiútestvérem van. Édesapám is újra nősült, és egy leánytestvérem született. 1995-ben megnősültem, házasságomból egy leánygyermek született, aki tizenhárom éves. 1996-ban elváltam. Jelenlegi párommal 1997 óta élünk együtt. 2000-ben ismételten megnősültem, házasságomból ismét egy kislány születtet, akit feleségemmel boldogan nevelünk.

Az általános iskolát Tapolcán végeztem. Középiskolába Tapolcán jártam, és a gépi forgácsoló szakmát tanultam ki. 1996-ban elvégeztem egy könnyűgépkezelői tanfolyamot, és B-kategóriás jogosítványt szereztem. 1993 és 1994 között sorkatonai szolgálatomat töltöttem Tapolcán a Kinizsi Pál harckocsizó dandárnál, mint beszabályzó szerelő, és tizedesként szereltem le. 1996 és 2000 között alkalmazottként dolgoztam egy asztalos vállalkozónál, ahol gépkocsi-vezető voltam. 2000-ben saját építőipari vállalkozást alapítottam, melyben 15-20 főt alkalmaztam. 2007-ben sajnos kormányaink intézkedései, és megrendelőim inkorrektsége miatt csődközeli állapotba kerültem. Ezért sajnos vállalkozásomat szüneteltetnem kell. Jelenleg egy fémipari cégnél vagyok alkalmazásban, mint CNC-kezelő.

A sportot nagyon kedvelem, magam is karatéztam hosszú évekig. Mostanában inkább csak nézni szeretem, főleg a forma1-nek vagyok nagy rajongója.

A politika akkor kezdett el komolyabban foglalkoztatni, amikor vállalkozó lettem, és sorozatos rossz politikai intézkedések nehezítették tevékenységemet. 1998-ban kezdtem el szimpatizálni a MIÉP-pel, de a pártba sosem léptem be. A választási kampány alatt amiben tudtam, segítettem az előrejutását. Sajnos a MIÉP a mai időkre teljesen szétesett, semmilyen megújulási szándék nincs benne.
A Jobbik Magyarországért Mozgalmat ismertem régebbről, de komolyabban egy éve kezdtem el figyelni a munkásságukat, és megtetszett, amit tesznek országunkért. A Jobbik az a szervezet, amire jelenleg az országnak égető szüksége van, az a párt, amely nem fél kemény és igazságos lenni.

Szebb jövőt:

Szalkai Zsolt - a JOBBIK tapolcai elnöke

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.