Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tatárszentgyörgy a cigány Reichstag?

2009.02.24

Tisztelt kisebbségi gyűlöletvezérek, a cigányokat eszközzé alacsonyító chartások, libsik, szocionisták és egyebek.A vizsgálat folyamatban van a tatárszentgyörgyi események miatt, tehát nem lehet előre kijelenteni, hogy cigány ellenes bűncselekmény történt. Különben is, a rendőrség nem vezet arról statisztikát, hogy ki a cigány, ki nem. Egy viszont biztos. a gyilkosság azon a napon történt, amikor a parlament önfeloszlatásáról szavazott. Cozmáékkal, az enyingi és egyéb cigány maffiával már nem foglalkozik senki, a parlamenti események is eltörpültek az állítólagos etnikai alapú gyilkosság mellett. A tettesek soha nem lesznek elfogva, mert akkor kiderülne az igazság. S nem ez az érdeke a cigányság kihasználóinak, az uszítóknak, akiknek lételeme a cigány-magyar ellentét.

Alig múlt el egy nap a két ember halálával végződő tatárszentgyörgyi esemény után, s a liberális politikusok és médiájuk mindenféle vizsgálati eredmény ismerete nélkül előre elvetették, hogy cigányok közötti leszámolásról, vagy büntetésről lenne szó, kategorikusan kijelentik, hogy etnikai alapú gyilkosság történt. Nézzük meg azokat a momentumokat, amelyek eléggé furcsává teszik az egész esetet.

Először is, úgy tűnik, hogy mind a helyszínelő rendőrök, mind az elsődleges halottszemlét elvégző orvos, teljesen amatőr és hozzá nem értő szakmájához, hiszen elektromos zárlat okozta tűzről, és füstmérgezésről szóltak az első híradások. A cigány hagyományoktól valamiért eltérően a rokonok nem a halottak siratásával foglalkoztak az esemény után, hanem egyből telefonon értesítették Kolompár Orbánt, illetve a kirekesztő, cigányvédő EP-képviselőt, Mohácsi Viktóriát, akik mindenféle ismeretanyag birtoklása nélkül már rasszista, etnikai indíttatású gyilkosságokról beszéltek.

Aztán jött az újabb verzió, hogy a házból kilépő apát és karjában tartott gyermekét sörétes puskából leadott lövések érték, s nem elektromos zárlat volt, hanem Molotov-koktél.

Nézzük az események családi és egyéb hátterét. Egy olyan településen történik mindez, ahol állítólag a legnagyobb békében és boldogságban élnek egymással a cigányok és a magyarok. A gyilkosság áldozatai a falu szélén laktak, állítólag rendezett anyagi körülmények között, és negatív hozzáállásukkal, viselkedésükkel sem haragították magukra a magyarokat. Tökéletes áldozati szerep ahhoz, hogy a manipulálható közvélemény a korábbi események miatt jogos mérgéből, és önvédelemre való felkészüléséből sajnálkozásba csapjon át.

Volt már párszor a világtörténelemben, hogy a hatalom erejének megszilárdításához, bűnbakkereséshez, vagy éppen a közvélemény manipulálásához az általa elkövetett politikai bűncselekményeket használta fel. Természetesen nem állítjuk, és nem is állíthatjuk, hogy a tatárszentgyörgyi eset is ebbe a kategóriába tartozik, de: egy rendes, becsületes, a falu által elfogadott, dolgos cigány embert és annak kicsi gyermekét gyilkolják meg házuk felgyújtása mellett. Nem olyan ember hal meg, aki kirabolt, megvert magyarokat, hanem olyan, akinek a többséggel nem volt konfliktusa. Ez is elgondolkodtató, ha valaki nem bosszút akar állni saját maga, vagy szerettei ellen elkövetett bűncselekményekért, akkor miért éppen egy minden szempontból az áldozat szerepét jól betölthető családdal kezd, hogy aztán ez az esemény egyértelműen a cigány vezérek és a cigányságot eszközül használók, a cigány-magyar ellentét kiteljesedésében érdekelt politikusok, haszonlesők kezére játsszon.

Mohácsi, Kolompár előzetes bejelentése, az ügybe való beolvadása, illetve az ellentmondó szakértői és egyéb nyilatkozatok, majd a hirtelen kitűzött tízmilliós vérdíj az elkövetőkre, a korábbi, cigányok ellen elkövetett, az indítékokat, az okokat és az elkövetőket máig meg nem találó esetek összemosása, párhuzamban áll egy olyan gyilkossággal, ahol nincs megállapítva, hogy miért történt, de már romaellenes támadásnak lehet minősíteni. S a tatárszentgyörgyi eset azután történik, hogy előző nap az ombudsman jelzi, hogy a parlamentben kíván megnyilvánulni a cigányok elleni, saját megfogalmazása szerinti gyűlöletkeltés és kirekesztés miatt. És olyan nap hajnalán történik a tatárszentgyörgyi esemény, amikor Magyarország bel- és külpolitikáját a jövőre meghatározóan legfontosabb esemény zajlik az országgyűlésben. Még akkor is, ha ennek előre borítékolható volt az eredménye.

És természetesen nem azzal foglalkozik a liberális média, hogy minden megy tovább, hogy Gyurcsány és bandája maradt a hatalomban, és nem oszlik fel a parlament. Nem a válsággal, a szocionistáknak köszönhető gazdasági csőddel, milliárdos lenyúlásokkal és osztogatásokkal, ingatlanpanamákkal, kiárusítással és politikai bűntényekkel, lecsukott politikusokkal, előzetesben lévő szocialista polgármesterrel, több száz millió forint eltüntetése ügyében meggyanúsított cigány vezérrel foglalkozik, és ontja a híreket a média, hanem a tatárszentgyörgyi állítólagos cigányellenes leszámolást tuszkolja a közvélemény tudatába minden erejével.

Az biztos, hogy nem derülhet ki a gyilkosok holléte, mert akkor kézenfekvő lenne az igazság. Ahogy a jogvédők előre kijelentik, hogy etnikai indíttatású brutális bűncselekményről van szó, úgy mi csak annyit jegyzünk meg halkan, hogy ez egyáltalán nincs bebizonyítva, erre a jelen viszonyok között nem lehet hivatkozni. Ezért nem lehet az egyre növekvő és veszélyesebb cigánybűnözést levenni a napirendről, s nem lehet elhallgatni a cigány maffiák gyilkosságait, felvonulásait, megfélemlítéseit és uzsorabűncselekményeit, mint ahogyan azt a tényt sem, hogy a hírek és a jelentések alapján a cigány kisebbséghez tartozó bűnelkövetők létszámukhoz képest igen-igen nagy arányban képviseltetik magukat a hivatalosan nem létező, de a közvélemény által ismert, és beazonosítható bűncselekmények elkövetésében.

A cigány ember és kisfia mindenképpen áldozat, mert meggyilkolták őket. Soha nem fogjuk megtudni, hogy az indok politikai célok, a gyűlöletkeltés, az árokásás, a magyarság további megfélemlítése volt. A barikad.hu kapott egy olyan információt, hogy a magyarokkal szemben állítólag normálisan viselkedő cigány ember az örkényi cigány maffia egy tagjától lopott, ezért jött a büntetés, ezt sem lehet kizárni. Mint ahogyan az is megdöbbentő, hogy a település polgármestere - hasonlóan Kolompárékhoz - először még lebegteti a romák közötti konfliktust, mint indítékot, aztán gyorsan helyesbíti saját magát, s már azt emeli ki a liberális média, hogy hihetetlennek tartaná, ha cigányok végezték volna ki őket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.